Friptură cu ochi de coastă au Poivre cu reducere balsamică
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 204 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ulei vegetal, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură Au Poivre Cu Reducere Balsamică, Steak Balsamic au Poivre, și Friptură de mușchi cu Merlot-reducere balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măcinați grosier boabele de piper cu un mortar și pistil. Fripturile se usucă și se acoperă ambele părți cu boabe de piper, apăsând pentru a adera. Se condimentează cu sare.
Încălziți uleiul cu 1 lingură de unt într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Reduceți căldura la moderat și gătiți fripturi, câte 2, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați fripturile pe un platou.
Adăugați oțet în tigaie și deglazați fierbând la foc mare, răzuind bucăți maro. Se fierbe oțetul până se reduce la aproximativ 1/4 cană.
Se ia de pe foc și se amestecă în untul de lingură rămas până se topește. Condimentați sosul cu sare și stropiți peste fripturi.