Friptură cremoasă elvețiană
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Friptura Cremosă de Vită Elvețiană. Această rețetă are 8 porții și costă 2,98 USD per porție. O porție conține 485 de calorii , 32 g de proteine și 21 g de grăsimi . O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților . Mergi la magazin și ia friptura rotundă de vită, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor bun de 52% . Fulgii de ovăz elvețieni rece , sandvișul cu șuncă la grătar și slănină și paniniul cu șuncă și ciuperci și varză kale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți odată, și agitați pentru a o acoperi.
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită în unt pe ambele părți.
Transferați într-un slow cooker de 3 litri; adăugați ceapă deasupra.
Combinați supa și apa; turnați peste ceapă. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.