Friptură cremoasă elvețiană

Friptură cremoasă elvețiană
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Friptura Cremosă de Vită Elvețiană. Această rețetă are 8 porții și costă 2,98 USD per porție. O porție conține 485 de calorii , 32 g de proteine și 21 g de grăsimi . O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților . Mergi la magazin și ia friptura rotundă de vită, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor bun de 52% . Fulgii de ovăz elvețieni rece , sandvișul cu șuncă la grătar și slănină și paniniul cu șuncă și ciuperci și varză kale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți odată, și agitați pentru a o acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită în unt pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați într-un slow cooker de 3 litri; adăugați ceapă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Combinați supa și apa; turnați peste ceapă. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Se servește cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista