Friptură consistentă cu păstârnac

Friptură consistentă cu păstârnac
Dacă 31 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., friptura consistentă cu păstârnac ar putea fi o uimitoare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 55. O porție conține 32 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de morcovi, ulei, păstârnac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Păstârnac Prăjit, Păstârnac parmezan prăjit, și Prăjiți păstârnac cu soia, miere și portocală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul în cuptorul olandez rezistent la cuptor sau în tigaia mare adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați carne; gatiti pana se rumeneste uniform pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa în picături în tigaie; gatiti 2 min. sau până se rumenesc uniform, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați bulion, amestec de pansament și cafea; se amestecă bine. Întoarceți carnea în tigaie; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți 1-1 / 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Adăugați morcovi și păstârnac; coaceți, acoperit, 1 oră sau până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți carnea din tigaie; se taie felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se servește cu legumele și sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții55
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista