Friptură consistentă cu păstârnac
Dacă 31 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., friptura consistentă cu păstârnac ar putea fi o uimitoare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 55. O porție conține 32 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de morcovi, ulei, păstârnac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Păstârnac Prăjit, Păstârnac parmezan prăjit, și Prăjiți păstârnac cu soia, miere și portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Încălziți uleiul în cuptorul olandez rezistent la cuptor sau în tigaia mare adâncă la foc mediu.
Adăugați carne; gatiti pana se rumeneste uniform pe ambele parti.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; gatiti 2 min. sau până se rumenesc uniform, amestecând ocazional.
Adăugați bulion, amestec de pansament și cafea; se amestecă bine. Întoarceți carnea în tigaie; acoperi.
Adăugați morcovi și păstârnac; coaceți, acoperit, 1 oră sau până când carnea este foarte fragedă.
Scoateți carnea din tigaie; se taie felii.
Se servește cu legumele și sosul de tigaie.