Friptură Chimichurri, Cotlet De Pui Sau Porc Cu Sparanghel Și Roșii
Rețeta friptură Chimichurri, cotlet de pui sau porc cu sparanghel și roșii ar putea satisface pofta sud-americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 651 calorii. Pentru $5.37 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, cotlet de porc, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Friptură de fustă Chimichurri cu sparanghel la grătar, Cotlet de porc cu Chimichurri, și Chipotle-cotlet de porc marinat cu sos Chimichurri pentru rețete similare.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.