Friptura braziliană de flanc la grătar este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $5.37 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 478 calorii, 53G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură Braziliană De Flanc La Grătar, Friptură Braziliană De Flanc La Grătar Cu Orez Chimichurri, și Friptură braziliană de flanc cu Chimichurri proaspeți și Yucca prăjită pentru rețete similare.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.