Fripturi T-Bone la grătar cu Confit de ceapă balsamică

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile T-Bone la grătar cu confit de ceapă balsamică. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 998 calorii, 83g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Pentru $7.56 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, unt, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fripturi T-Bone La Grătar, Fripturi T-Bone La Grătar, și Rubarbă Și Ceapă Confit Cu Oțet Balsamic De Căpșuni.
Instrucțiuni
1 pentru a face ceapa, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa șisare și se amestecă bine.
Adăugați 1 cană de apă. Gatiti, amestecand des, pana cand apa se evapora si ceapa se inmoaie,aproximativ 20 de minute. Se amestecă încă o cană de apăîn ceapă. Gatiti, amestecand des, pana cand apa se evapora si ceapa este frageda si incepe sa se rumeneasca, inca aproximativ 20 de minute.
2 Se amestecă oțetul și mierea. Gatiti, amestecand despentru a evita arderea, pana cand ceapa se caramelizeazaiar lichidele sunt siropoase, aproximativ 10 minute.
Scoateți de pe foc și acoperiți tigaia pentru a menține ceapa caldă.
3 Între timp, pregătiți un foc fierbinte într-un grătar în aer liber.Condimentați fripturile cu sare și piper și lăsați-le la temperatura camerei în timp ce grătarul se încălzește.
Așezați fripturile pegrătar și acoperă. Grătar, întorcându-se după 3 1/2 minute, până latopurile fripturilor se simt oarecum mai ferme decât cele brute atunci când sunt presate cu degetul, aproximativ 7 minute formatefriptură medie-rară.
Transferați fiecare friptură pe o farfurie. Se acoperă cu o grămadă de ceapă și se servește imediat.
Adaptat din mâncăruri cu diamante de Julie Loria (Lyons Press / 24,9 USD
Extrase copyright 2011 de Julie Loria, cu permisiunea Lyons Press
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.