Fripturi T-Bone cu Toast Texas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile T-Bone cu Texas Toast. Această rețetă face 4 porții cu 1058 calorii, 73G de proteine, și 77g de grăsime fiecare. Pentru $6.54 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe toastul Texas, Fripturi T-Bone La Grătar, și Fripturi T-Bone La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-o cratiță mică, topiți untul cu usturoiul.
Se adaugă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper; păstrați cald.
Ungeți ceapa cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți până se înmoaie, 6 minute. Grătiți pâinea până se prăjește și periați cu untul de usturoi.
Serviți fripturile cu ceapa la grătar și toastul Texas.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin ai putea încerca este provenience Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.