Fripturi prăjite cu vin roșu-sos de cireșe

Fripturi prăjite cu vin roșu-sos de cireșe
Fripturile prăjite cu sos de vin roșu-cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $4.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 458 calorii. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați fasole de migdale, cireșe, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fripturi prăjite cu vin roșu-sos de cireșe, Fripturi prăjite cu vin roșu, ciuperci și ceapă, și Fripturi de filet de vită cu ciuperci prăjite și vinetă de vin roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Presărați fripturile uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați fripturi; gatiti 4 minute. Întoarceți fripturile; coaceți la 425 timp de 5 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Scoateți fripturile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați șalotă; saut 2 minute sau până când este doar fraged, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
9
Adăugați cireșe și anason stelat; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
10
Adăugați vin, aduceți la fierbere și gătiți 3 minute sau până se îngroașă ușor. Aruncați anasonul stelar. Se amestecă untul. Puneți sosul peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista