Fripturi picante la grătar cu coaste cu Salsa de legume afumate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați fripturi picante la grătar la grătar cu Salsan de legume afumate. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $10.51 pe portie. Acest fel principal are 1217 calorii, 92g de proteine, și 85g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, zahăr brun, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fripturi picante la grătar cu coaste cu Salsa de legume afumate, Fripturi De Somon La Grătar, și Fripturi De Cowboy La Grătar.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 7 ingrediente într-un castron mediu. Folosind furculita, mash în usturoi. Folosind 3 linguri de amestec de condimente pentru fiecare friptură, frecați condimentele pe ambele părți ale fripturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Condimente
Friptură
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți uleiul de porumb în amestecul de condimente rămas; puneți uleiul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Așezați fripturile în două vase de sticlă de 13x9x2 inci. Acoperi; fripturi rece și ulei freca cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
4
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
5
Ungeți fripturile cu puțină frecare cu ulei. Fripturi la grătar până la coacerea dorită, periaj ocazional cu frecare cu ulei, aproximativ 5 minute pe parte pentru mediu-rar; lăsați să stea 5 minute.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca două viță de vie Columbia Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 7 dolari pe sticlă.