Fripturi Multicolore-piper cu ceapă balsamică

Fripturi Multicolore-piper cu ceapă balsamică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturi de ardei multicolori cu ceapă balsamică. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 513 calorii, 51G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $7.35 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, fripturi de vită fragede dezosate, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi la grătar cu ceapă balsamică, Fripturi Delmonico cu ceapă balsamică și sos de friptură, și Salată multicoloră de ardei și fasole cu Salatan Ricotta și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 1/2 linguri de unt cu 1 1/2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și amestecați 1/2 linguriță de sare. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, aproximativ 8 minute. Descoperiți și presărați cu zahăr. Creșteți căldura la mediu-mare și amestecați des până când ceapa începe să se rumenească, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ZahărZahăr
SareSare
3
Adăugați oțet balsamic și 1 1/2 lingurițe de frunze de cimbru; amestecați des până când lichidul s-a evaporat, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
CimbruCimbru
4
Clătiți fripturile și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
5
Presărați ușor ambele părți cu sare, apoi acoperiți cu piper. Topiți restul de 1/2 lingură de unt cu 1/2 lingură de ulei de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci la foc mediu-mare (împărțiți între două tigăi dacă nu există suficient spațiu pentru fripturi într-una).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați fripturi și gătiți până se rumenesc bine pe fund, 4 până la 5 minute. Întoarceți fripturile și gătiți până când începeți să se rumenească pe cealaltă parte, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
7
Transferați tigaia într-un cuptor 375 și coaceți până când este mediu-rar (încă roz în centru; tăiat pentru a testa), 7 până la 8 minute sau până când faceți cum doriți (fripturile vor continua să gătească câteva minute după ce le scoateți din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Transferați fripturile pe farfurii calde. Puneți ceapa deasupra și presărați cu restul de 1 1/2 lingurițe de frunze de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
CeapăCeapă
FripturăFriptură

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista