Fripturi Mahi Mahi cu Salsa de Mango și cuscus Curry

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați fripturile Mahi Mahi cu Salsan de Mango și cuscus Curry. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 359 calorii. Pentru $ 8.46 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați un ulei de măsline, serrano, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fripturi Mahi Mahi cu Salsan de Mango și cuscus Curry, Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră, și Tacos de pește Mahi mahi cu salsa de mango Chipotle.
Instrucțiuni
Preîncălziți tigaia pentru grătar sau grătarul electric de interior la foc mare. Strângeți sucul de 1 var peste pește.
Stropiți fripturile cu puțin ulei și frecați uleiul în pește pentru a acoperi. Condimentați fripturile cu sare și piper. Gatiti fripturile 5 minute pe fiecare parte pe gratar fierbinte.
Pentru a asambla salsa, combinați toate ingredientele pentru salsa într-un castron mic.
Pentru a face cuscus, aduceți bulionul sau apa la fiert cu pudră de curry, sare, ulei și stafide.
Așezați cuscusul într-un castron.
Adăugați lichid clocotit în castron și acoperiți.
Lăsați cuscusul să stea 10 minute. Pufați cuscusul cu o furculiță și combinați cu scallions, morcov, bucăți de portocale și migdale.
Topiți peștele cu salsa și serviți cu porții generoase de cuscus curry.
Aveți niște chipsuri gourmet la îndemână pentru gustări cu salsa rămasă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.