Fripturi la gratar cu sos de hrean este un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 399 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți hrean, sare kosher, fripturi de mușchi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fripturi la grătar cu sos de hrean-muștar, Fripturi La Grătar Cu Guacamole De Hrean, și Fripturi de somon dezosate la grătar cu unt de mărar de hrean.
Instrucțiuni
1
Scoateți fripturile din frigider și lăsați să stea, acoperite, la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2
Între timp, combinați uleiul și usturoiul într-o cratiță mică. Se încălzește la foc mic timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea 15 minute.
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Bateți împreună smântână, hrean, arpagic, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol mic. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Periați fiecare friptură pe ambele părți cu 1 linguriță de ulei de usturoi și condimentați cu 1/2 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Așezați fripturile pe grătar și gătiți la foc mare timp de 45 de minute, perindând cu uleiul în fiecare minut până se rumenesc și ușor carbonizate. Întoarceți fripturile și continuați grătarul timp de 56 de minute sau până când temperatura internă atinge cel puțin 145 (mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Transferați fripturile într-un platou, cort cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere.
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.