Fripturi La Grătar Cu Muștar

Fripturi La Grătar Cu Muștar
Mustar fripturi la gratar este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 679 calorii, 46G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 7.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de carne de vită, piper măcinat grosier, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi la grătar cu sos de hrean-muștar, Fripturi de somon la grătar cu marinată muștar-portocaliu, și Fripturi de somon la grătar cu sos de muștar și sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele șapte ingrediente.
2
Ungeți ambele părți ale fripturilor și feliilor de ceapă. Grătați la foc fierbinte, întorcând o dată, 15-20 de minute sau până când fripturile au atins coacerea dorită și ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Periați ocazional cu sos în timpul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Serviți felii de ceapă alături de fiecare friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Revista