Fripturi din New York în sos de boabe de piper verde
Fripturile din New York în sos de boabe de piper verde sunt un fără gluten felul principal. Pentru $6.36 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție conține 605 calorii, 48G de proteine, și 41G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, smântână grea, fripturi de benzi din New york și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, Friptură la grătar din New York cu sos de cinci boabe de piper, și Fripturi de boabe de piper cu sos Bourbon pentru rețete similare.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.