Fripturi de șuncă cu fenicul și sos de muștar

Fripturi de șuncă cu fenicul și sos de muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturi de șuncă cu fenicul și sos de muștar. Această rețetă servește 8 și costă 2,74 USD pe porție. O porție conține 357 calorii, 35g de proteine, și 19g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, bulb de fenicul, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi cu sos Balsamic-muștar, Fripturi De Ceapă La Grătar Cu Sos De Muștar Cu Miere, și Fripturi la grătar cu sos de hrean-muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare. Prăjiți semințele de fenicul în tigaie până se rumenesc și parfumate, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți din tigaie pe o farfurie. Când semințele sunt reci, zdrobiți cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-o tigaie mare, grea, la foc mediu, ulei cald și bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați jumătate de fripturi de șuncă și gătiți timp de 4 minute pe fiecare parte, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
5
Scoateți șunca pe o farfurie și acoperiți-o cu folie pentru a se încălzi. Repetați cu încă 1 lingură. unt și șuncă rămasă. 1 lingură. unt până se topește și
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
În aceeași tigaie, după gătit și îndepărtarea celui de-al doilea lot de șuncă, topiți 1 lingură rămasă. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ceapa și feniculul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați vin, bulion și smântână, împreună cu semințe de fenicul zdrobite rezervate și ambele muștar. Aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite pe fundul tigaiei și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Folosind o lingură cu fante, scoateți legumele într-un platou cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
10
Așezați fripturile de șuncă pe legume și sosul de lingură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Presărați cu frunze de fenicul rezervate, dacă doriți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista