Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturi de șuncă cu fenicul și sos de muștar. Această rețetă servește 8 și costă 2,74 USD pe porție. O porție conține 357 calorii, 35g de proteine, și 19g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, bulb de fenicul, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi cu sos Balsamic-muștar, Fripturi De Ceapă La Grătar Cu Sos De Muștar Cu Miere, și Fripturi la grătar cu sos de hrean-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare. Prăjiți semințele de fenicul în tigaie până se rumenesc și parfumate, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scoateți din tigaie pe o farfurie. Când semințele sunt reci, zdrobiți cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Roșii Feliate, Opțional
3
Într-o tigaie mare, grea, la foc mediu, ulei cald și bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați jumătate de fripturi de șuncă și gătiți timp de 4 minute pe fiecare parte, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncă
5
Scoateți șunca pe o farfurie și acoperiți-o cu folie pentru a se încălzi. Repetați cu încă 1 lingură. unt și șuncă rămasă. 1 lingură. unt până se topește și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
În aceeași tigaie, după gătit și îndepărtarea celui de-al doilea lot de șuncă, topiți 1 lingură rămasă. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ceapa și feniculul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați vin, bulion și smântână, împreună cu semințe de fenicul zdrobite rezervate și ambele muștar. Aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite pe fundul tigaiei și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pesmet, Câteva Pumni
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Folosind o lingură cu fante, scoateți legumele într-un platou cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
10
Așezați fripturile de șuncă pe legume și sosul de lingură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Presărați cu frunze de fenicul rezervate, dacă doriți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii