Fripturi de vinete și tofu la grătar cu glazură Hoisin lipicioasă
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 247 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de serrano chile, sos hoisin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fripturi de filet la grătar cu glazură de ghimbir-Hoisin, Fripturi De Somon Cu Glazură Hoisin, și Fripturi de filet fript cu glazură de ghimbir-Hoisin.
Instrucțiuni
Așezați tofu pe prosoape de hârtie; acoperiți cu prosoape de hârtie. Se acoperă cu o tigaie grea; lăsați să stea 20 de minute.
Tăiați tofu transversal în felii de 8 (1/2 inch grosime).
Combinați ketchup-ul și următoarele 6 ingrediente într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti pana se reduce la 1 cana (12 minute), amestecand ocazional. Puneți deoparte 1/2 cană.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Ungeți uleiul peste tofu și vinete; se presară sare.
Așezați vinetele pe grătarul acoperit cu spray de gătit și grătiți 2 minute. Întoarceți vinetele și periați cu 2 linguri de sos; grătar 2 minute. Întoarceți vinetele; periați cu 2 linguri de sos. Gatiti 2 minute pe fiecare parte.
Adăugați tofu la grătar; grătar 3 minute. Întoarceți tofu și periați cu 2 linguri de sos; grătar 3 minute. Întoarceți tofu și periați cu 2 linguri de sos; grătar timp de 1 minut pe fiecare parte.
Se presară cu ceapă și semințe.
Se servește cu vinete și 1/2 cană sos rezervat.