Fripturi de ton înnegrite cu Salsa de Mango

Fripturile de ton înnegrite cu Salsa de Mango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $14.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 951 calorii. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ardei gras, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Ton înnegrit cu Salsa de Mango, Fripturi De Ton La Grătar Cu Salsa De Mango, și Snapper Înnegrit Cu Salsa De Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie și usturoiul într-un castron. Frecați fripturile de ton cu amestecul.
Așezați fripturile într-un recipient sigilabil și răciți la frigider 3 ore.
Combinați mango, ardeiul gras, ceapa spaniolă, ceapa verde, coriandrul și ardeiul jalapeno într-un castron; se amestecă.
Adăugați sucul de lămâie și 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline și aruncați pentru a combina. Se răcește la frigider 1 oră.
Se amestecă împreună boiaua, ardeiul cayenne, pudra de ceapă, sarea, piperul, cimbru, busuioc, oregano și pudra de usturoi într-un castron.
Scoateți fripturile de ton din frigider și clătiți ușor cu apă și apoi înmuiați fiecare parte a fiecărei fripturi în amestecul de condimente pentru a acoperi.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Așezați ușor fripturile de ton în uleiul fierbinte. Gatiti tonul pe o parte timp de 3 minute; scoateți pe o farfurie.
Turnați restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și lăsați-l să se încălzească.
Așezați tonul cu partea nefiertă în tigaie și gătiți încă 3 minute; scoateți imediat de pe foc.
Puneți aproximativ 1/2 cană de salsa de mango pe fiecare din cele 4 farfurii.
Așezați fripturile de ton deasupra salsa și serviți imediat.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.