Fripturi De Ton Teriyaki

Fripturi De Ton Teriyaki
Fripturile de ton Teriyaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 390 calorii, 41G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $6.29 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, suc de ananas, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Budincă de semințe de chia cu cartofi dulci cu sos de ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Fripturi De Ton La Grătar Teriyaki Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Fripturi De Ton Teriyaki Cu Orez Prăjit Și Tăiței, și Fripturi de somon teriyaki de la Nif pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scoateți 1/3 cană într-un castron mic pentru ungere; acoperiți și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă marinada rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați ton. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grătar ton, neacoperit, la foc mediu sau fiert 4 in. de la căldură timp de 5-6 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar sau până la ușor roz în centru, ungând frecvent cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
MarinadaMarinada
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CleșteClește

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate87
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista