Fripturi De Ton Teriyaki

Fripturi De Ton Teriyaki
Rețeta fripturilor de ton Teriyaki este gata în aproximativ 11 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 4 și costă 6,23 USD pe porție. O porție conține 391 calorii, 41G de proteine, și 19g de grăsime. 8 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de oțet de cidru, zahăr brun, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Fripturi De Ton Teriyaki, Fripturi De Ton La Grătar Teriyaki Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Fripturi De Ton Teriyaki Cu Orez Prăjit Și Tăiței.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele opt ingrediente; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Scoateți 1/3 cană într-un castron mic pentru ungere; acoperiți și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă marinada rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați ton. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Acoperiți grătarul cu spray de gătit antiaderent înainte de a începe grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scurgeți și aruncați marinada. Gratiți tonul, neacoperit, la foc mediu timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, ungând frecvent cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista