Fripturi De Ton Ni La Grătar

Fripturi De Ton Ni La Grătar
Fripturi de ton ni la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 444 calorii, 53G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.3 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fripturi de ton, ulei de măsline, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare includ Fripturi De Ton Ni La Grătar, Ton La Grătar Ni, și Nicoise De Ton La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți uleiul de măsline cu vinul, muștarul, cimbru, fenicul și șalota. Aranjați fripturile de ton pe o foaie mare de copt cu margini și turnați marinada peste ele. Întoarceți fripturile de ton pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MarinadaMarinada
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MuștarMuștar
FeniculFenicul
CimbruCimbru
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Condimentează fripturile de ton cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, rotind o dată, timp de 4 minute pe fiecare parte, până la mediu. Feliați subțire fripturile, transferați-le în farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De TonFriptură De Ton
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Grgich Hills Estate Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 47 de dolari.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
Un Merlot cu climă rece, cu arome strălucitoare de fructe și aciditate plăcută gurii din podgoriile Grgich Hills din sudul Văii Napa, cultivate fără îngrășăminte artificiale, pesticide sau erbicide. Cu arome minunat complexe de afine, cedru și alune prăjite, acest vin este partenerul perfect cu filet de vită, raft de miel sau carne de porc prăjită.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate100
Revista