Fripturi De Ton La Grătar Cu Sos De Hrean
Fripturile de ton la grătar cu sos de hrean sunt un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 339 calorii, 41G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $6.33 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, smântână, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Rețete similare sunt Fripturi La Grătar Cu Sos De Hrean, Fripturi la grătar cu sos de hrean-muștar, și Fripturi de ton la grătar cu sos de citrice-ghimbir.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pește în pungă; sigilați și marinați la frigider 1 oră, întorcând o dată.
Combinați smântâna și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Scoateți peștele din marinadă, rezervând marinada.
Așezați peștele pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când peștele este mediu-rar sau gradul dorit de coacere, ungând frecvent cu marinată rezervată.
Se servește cu amestec de smântână.