Fripturi de ton la grătar cu marinată Japoneză

Fripturi de ton la grătar cu marinată Japoneză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați fripturi de ton la grătar cu marinată Japoneză. Această rețetă face 4 porții cu 246 calorii, 40g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $5.84 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, marinată japoneză, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Martha Stewart. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 97%. Rețete similare includ Fripturi la grătar cu marinată balsamică Worcestershire, Fripturi de somon la grătar cu marinată de muștar-portocaliu, și Fripturi de pește-spadă la grătar cu marinată de Oregano de lămâie.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista