Fripturi de ton la grătar cu ceapă verde și unt de portocale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturi de ton la grătar cu ceapă verde și unt de portocale. O porție conține 347 calorii, 33g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $5.18 pe portie. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă verde, sare de țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi De Ton Portocaliu De Susan La Grătar, Fripturi De Ton La Grătar Cu Salată De Cartofi Și Fasole Verde, și Fripturi De Ton La Grătar Cu Unt De Lămâie-Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați untul, 1 lingură de ceapă verde tocată și coaja de portocală; pus deoparte.
Într-un alt castron mic, amestecați uleiul, sarea de țelină și piperul.
Ungeți amestecul de ulei pe ambele părți ale fripturilor de ton și peste ceapa verde întreagă.
Puneți tonul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 8 pana la 10 minute, intorcand o data, pana cand tonul se fulgi usor cu furculita si este usor roz in centru.
Adăugați ceapa la grătar în ultimele 5 minute de grătar; întoarceți ocazional. Acoperiți tonul și lăsați să stea cu 5 minute înainte de servire.
Serviți tonul și ceapa cu bucăți de unt de portocale.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.