Fripturi de ton Jalapeno la grătar

Fripturile de ton Jalapeno la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția felului principal. Această rețetă face 4 porții cu 199 de calorii , 27 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 4,01 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Vă este adus de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Mergeți la magazin și cumpărați fripturi de ton ahi, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 69 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . În general, această rețetă obține un scor excelent de 99% . Fripturile de vită cu ciuperci prăjite și vinaigretă de vin roșu , fripturile frecate cu boia de ardei și coriandru cu salsa de portocale și coriandru și fripturile cu pesto, roșii și brânză feta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă uleiul de măsline, sucul de lămâie, ardeiul jalapeno, usturoiul, sare și piper într-un vas cu fund plat.
Puneți fripturile de ton în farfurie, întorcându-le pentru a se îmbrăca complet în marinată. Dați la frigider 20 de minute.
Preîncălziți un grătar de exterior pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Gătiți fripturile până când încep să se întărească și sunt fierbinți în centru, 5 până la 7 minute pe fiecare parte.