Fripturi de somon prăjite la tigaie cu glazură de oțet de Sherry - miere și gust picant de roșii și cartofi păstăi

Fripturi de somon prăjite la tigaie cu glazură de oțet de Sherry - miere și gust picant de roșii și cartofi păstăi
Fripturi de somon prăjite la tigaie cu oțet de Sherry-glazură de miere și gust picant de roșii și cartofi păstăi necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 623 calorii. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry îmbătrânit, muștar dijon, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Încercați Somon la grătar cu oțet de Sherry-glazură de miere și gust picant de roșii, Somon la grătar cu oțet de Sherry-glazură de miere și gust picant de roșii, și Fripturi De Somon Prăjite La Tigaie Cu Glazură De Oțet De Sherry - Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute. Pentru somon: într-o cratiță mică la foc mare, reduceți oțetul la 1/4 cană. Într-un bol de amestecare, combinați siropul de oțet cu muștarul, mierea și pudra ancho chile și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute.
3
Încălziți lingura de ulei într-o tigaie medie până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Ungeți somonul pe ambele părți cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Se pune în tigaie și se gătește până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Introduceți la cuptor și continuați să gătiți timp de 5 până la 6 minute pentru o coacere medie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din nou peria cuptorului cu glazura. Pentru cartofi: topiți untul la foc mediu într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați cartofii și aruncați pentru a acoperi cu untul, lăsați să gătească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
9
Se adaugă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper după gust.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista