Fripturi de somon la grătar cu sos de afine savuros
Fripturile de somon la grătar cu sos de afine savuroase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 364 calorii, 35g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de suc de portocale, afine, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar, Fripturi de somon la grătar cu sos de muștar și sparanghel, și Somon La Grătar Cu Sos Rapid De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/2 cană de pui, oțet, suc de portocale și miere într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu. Se dizolvă amidonul de porumb în 1/4 cană de bulion de pui și se amestecă în sosul care fierbe. Gatiti si amestecati pana cand sosul se ingroasa si devine limpede, 1-2 minute. Se amestecă afinele și arpagicul și se păstrează la cald la foc mic.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Periați somonul cu ulei și condimentați după gust cu sare și piper. Grătiți până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Se servește cu sos de afine.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Louis Jadot Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot este un vin pur varietal produs din musturi Pinot Noir și vinuri selectate din situri de podgorii la nivel de sat din întreaga c. Ca și în cazul mai multor vinuri mai mici, Maison Louis Jadot practică un "r arrucplis" pentru a îmbunătăți calitatea vinului prin declasificarea unor vinuri cu denumire superioară pentru a fi încorporate în amestec. Loturile finale sunt alese cu grijă și, în funcție de epocă, îmbătrânite timp de câteva luni în butoaie de stejar pentru a evoca aromele curate, coapte de fructe de pădure roșii și pământescul strugurilor înmuiat de o notă subtilă de lemn. Reflectând stilul Jadot, Pinot Noir Jadot este armonios și echilibrat, cu o fructuozitate plină și o textură mătăsoasă compensată de taninuri rotunde, blânde, într-un vin cu corp mediu și structură elegantă. Buchetul varietal foarte tipic, parfumat, este completat de un finisaj delicios, persistent.