Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Salsa

Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Salsa
Fripturile de pește-spadă la grătar cu Salsa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 1962 calorii, 135g de proteine, și 153G de grăsime. Pentru $16.95 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați salsa, usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Salsa, Fripturi De Pește-Spadă La Grătar, și Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Pesto De Măsline sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția peștelui-spadă și salsa, într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Așezați peștele într-un recipient resigilabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Turnați marinada peste peștele-spadă și mutați peștele pentru a vă asigura că este acoperit uniform.Marinați la frigider timp de 6 până la 8 ore.Porniți cărbunii într-un grătar cu cărbune sau preîncălziți un grătar cu gaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Așezați 1 friptură pe fiecare farfurie și acoperiți cu o lingură generoasă de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții1
Scor De Sănătate47
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista