Fripturi de pește-spadă cu sos de lămâie-pătrunjel

Fripturile de pește-spadă cu sos de lămâie-pătrunjel sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 577 calorii, 45g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $6.01 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de fripturi de pește-spadă, usturoi, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Pește-Spadă Cu Pătrunjel De Lămâie, Fripturi de pește-spadă la grătar cu marinată de Oregano de lămâie, și Fripturi de pește-spadă cu sos de roșii-busuioc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.