Fripturi de pește-spadă cu rucola și sos de busuioc
Fripturile de pește-spadă cu sos de rucola și busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 376 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, frunze de busuioc, fripturi de pește-spadă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare sunt Fripturi de pește-spadă cu sos de roșii-busuioc, Fripturi de pește-spadă la grătar cu unt de busuioc-Caper, și Fripturi de pește-spadă cu sos de lămâie-pătrunjel.
Instrucțiuni
1
Spălați și uscați fripturile de pește-spadă; condimentați fiecare cu sare și piper; acoperiți complet fiecare friptură cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Pește-spadă
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Friptură
2
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu; gătiți fripturile în tigaia pentru grătar timp de 15 minute, rotind de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
3
În timp ce fripturile se gătesc, amestecați usturoiul, pătrunjelul, busuiocul, rucola și sucul de lămâie într-un castron până când sunt acoperite uniform; lingura peste fripturile fierte pentru a servi.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.