Fripturi de miel de rozmarin și hamsie este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. O porție conține 1875 calorii, 294g de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 24,09 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită coajă de lămâie, hamsie, pene de lămâie și fripturi de picior de miel. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Miel prăjit cu hamsie și rozmarin, Umăr de miel cu friptură lentă cu hamsie și rozmarin, și Fripturi De Miel La Grătar Cu Rozmarin Și Cimbru.
Instrucțiuni
1
Puneți coaja de lămâie, hamsiile, rozmarinul și uleiul într-un robot de bucătărie, apoi amestecați cu o pastă aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Puneți mielul într-o pungă sau castron mare pentru alimente, apoi turnați peste marinată, masându-l în carne. Marinați la frigider cel puțin 1 oră, de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți grătarul, apoi gătiți mielul timp de 4-5 minute pe fiecare parte (în funcție de grosimea Mielului și de modul în care vă place gătit) până se rumenesc frumos la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
4
Transferați pe o placă, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Se servește presărat cu crenguțe de rozmarin și pene de lămâie pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin ai putea încerca este două viță de vie Columbia Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 7 dolari.