Fripturi de miel de rozmarin și hamsie
Fripturi de miel de rozmarin și hamsie este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. O porție conține 1875 calorii, 294g de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 24,09 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită coajă de lămâie, hamsie, pene de lămâie și fripturi de picior de miel. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Miel prăjit cu hamsie și rozmarin, Umăr de miel cu friptură lentă cu hamsie și rozmarin, și Fripturi De Miel La Grătar Cu Rozmarin Și Cimbru.
Instrucțiuni
Puneți coaja de lămâie, hamsiile, rozmarinul și uleiul într-un robot de bucătărie, apoi amestecați cu o pastă aspră.
Puneți mielul într-o pungă sau castron mare pentru alimente, apoi turnați peste marinată, masându-l în carne. Marinați la frigider cel puțin 1 oră, de preferință peste noapte.
Încălziți grătarul, apoi gătiți mielul timp de 4-5 minute pe fiecare parte (în funcție de grosimea Mielului și de modul în care vă place gătit) până se rumenesc frumos la exterior.
Transferați pe o placă, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Se servește presărat cu crenguțe de rozmarin și pene de lămâie pentru stoarcere.