Fripturi de miel cu lapte, miere și marinată de chimen

Fripturi de miel cu lapte, miere și marinată de chimen
Fripturi de miel cu lapte, miere și marinată de chimen este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 314 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de sare și piper kosher, fripturi de miel tăiate din picior, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Sos picant și suculent pentru fripturi și cotlete de miel, Chimen, miere și cotlete de miel marinate cu mentă, și Marinada De Iaurt-Chimen.

Instrucțiuni

1
Într-un mortar, măcinați semințele de chimen într-o pulbere grosieră, amestecați în mierea caldă și transferați 1 lingură într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un vas de copt, combinați amestecul de miere rămas cu laptele. Se amestecă usturoiul, 3 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Adăugați mielul și întoarceți-l pentru a acoperi bine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încălziți o foaie mare de copt cu margini grele în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți mielul din marinată; condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați mielul și gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
Transferați pe foaia de copt fierbinte și prăjiți timp de 8 minute pentru mediu rar.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Transferați pe un platou încălzit.
10
Amestecați sucul de lămâie în rezerva 1 lingură de amestec de miere; periați ușor jumătate pe fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
11
Puneți foaia de copt pe un arzător peste moderat ridicat și încălziți până la sfârâit.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Adăugați 1/2 cană de apă și răzuiți bucățile rumenite din fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați orice sucuri acumulate din miel și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
14
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul rămas de suc de miere-lămâie. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
15
Se toarnă sosul în jurul Mielului și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
16
Recomandare de vin: un Cabernet Sauvignon din California cu niște tanin va evidenția condimentele și ierburile din marinată și se va ridica în fața mielului. Încercați Louis M. Martini din 2001.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista