Fripturi de miel cu lapte, miere și marinată de chimen

Fripturi de miel cu lapte, miere și marinată de chimen este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 314 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de sare și piper kosher, fripturi de miel tăiate din picior, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Sos picant și suculent pentru fripturi și cotlete de miel, Chimen, miere și cotlete de miel marinate cu mentă, și Marinada De Iaurt-Chimen.
Instrucțiuni
Într-un mortar, măcinați semințele de chimen într-o pulbere grosieră, amestecați în mierea caldă și transferați 1 lingură într-un bol.
Într-un vas de copt, combinați amestecul de miere rămas cu laptele. Se amestecă usturoiul, 3 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Adăugați mielul și întoarceți-l pentru a acoperi bine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți o foaie mare de copt cu margini grele în cuptor.
Scoateți mielul din marinată; condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până aproape de fumat.
Adăugați mielul și gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Transferați pe foaia de copt fierbinte și prăjiți timp de 8 minute pentru mediu rar.
Transferați pe un platou încălzit.
Amestecați sucul de lămâie în rezerva 1 lingură de amestec de miere; periați ușor jumătate pe fripturi.
Puneți foaia de copt pe un arzător peste moderat ridicat și încălziți până la sfârâit.
Adăugați 1/2 cană de apă și răzuiți bucățile rumenite din fundul tigaiei.
Adăugați orice sucuri acumulate din miel și fierbeți timp de 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul rămas de suc de miere-lămâie. Se condimentează cu sare.
Se toarnă sosul în jurul Mielului și se servește.
Recomandare de vin: un Cabernet Sauvignon din California cu niște tanin va evidenția condimentele și ierburile din marinată și se va ridica în fața mielului. Încercați Louis M. Martini din 2001.