Fripturi de Hamburger la grătar cu ceapă prăjită

Fripturi de Hamburger la grătar cu ceapă prăjită
Rețeta fripturi de Hamburger la grătar cu ceapă prăjită ar putea satisface pofta americană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără lactate și FODMAP are 286 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. dacă aveți la îndemână oțet balsamic, Bermude, chiftele de vită măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fripturi de Hamburger la grătar cu ceapă prăjită, Fripturi Și Ceapă De Hamburger Înăbușite, și Fripturi la grătar cu ceapă balsamică.

Instrucțiuni

1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Pulverizați două foi de 18x12 inci de folie rezistentă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Ungeți chiftelele de vită cu sos de friptură; se presară cu jumătate din amestecul de supă (uscat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Sos De FripturăSos De Friptură
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
3
Așezați jumătate din ceapă în centrul fiecărei bucăți de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Se presară cu amestecul de supă rămas, zahărul brun și oțetul. Îndoiți folia peste ceapă, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou. Permiteți spațiu pe laturi pentru circulație și expansiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Acoperiți și grătați pachetele și chiftelele de vită la 4 până la 6 inci de la foc mediu 10 până la 15 minute, rotind chiftelele și rotind pachetele 1/2 rotiți o dată sau de două ori, până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Așezați pachetele și prăjiturile pe farfurii.
7
Tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați folia înapoi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista