Fripturi De Halibut La Grătar

Fripturi De Halibut La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de Halibut la grătar. Această rețetă servește 8 și costă 5,85 USD pe porție. O porție conține 193 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ulei de măsline, fripturi de halibut, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Fripturi De Halibut La Grătar, Fripturi De Halibut La Grătar, și Fripturi De Halibut La Grătar.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Într-o tigaie mică uscată, prăjiți semințele de fenicul la foc moderat, scuturând tigaia, până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă. Într-o râșniță electrică de cafea/condimente se macină semințele. Usturoi tocat. Strângeți sucul din lămâie într-un castron mic și amestecați fenicul, usturoiul, sarea și uleiul. Puneți halibutul într-un vas mare și turnați marinada peste el, transformând peștele în strat. Marinați halibutul, acoperit și răcit, cel puțin 10 minute și nu mai mult de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
MarinadaMarinada
HalibutHalibut
CafeaCafea
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
SucSuc
LămâieLămâie
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SemințeSemințe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
3
Grill halibut pe un raft ușor Uns cu ulei, setat la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori până când este gătit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. (Alternativ, puneți halibutul la grătar într-o tigaie cu grătar bine condimentată, cu ulei fierbinte, la foc moderat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Serviți halibut cu tsatsiki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate58
Revista