Fripturi de Halibut fript cu sos de zmeură pentru 2

Fripturi de Halibut fript cu sos de zmeură pentru 2
Fripturi de Halibut fript cu sos de zmeură pentru 2 este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 417 calorii. Pentru 6,57 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți fripturi de halibut, muștar dijon, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare sunt Fripturi de Halibut fript cu sos de zmeură, Halibut fript cu sos bechamel, și Halibut Fript Cu Sos Cald De Șalotă De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți untul; se amestecă praful de usturoi, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se fierbe halibut 4-6 inch. de la căldură timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță, ungând ocazional cu amestec de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Între timp, într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți gemul, ceapa și muștarul până când gemul se topește, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se servește cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Garnisiți cu zmeură și pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Fripturile de Halibut funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Poppy Monterey Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Poppy Monterey Pinot Noir
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructele roșii se luminează peste palat, culegerea zmeurii și condimentelor sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe finisaj lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Revista