Fripturi De Halibut Cu Usturoi De Lămâie La Grătar

Fripturile de Halibut cu usturoi de lămâie la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 365 calorii. Pentru $ 8.19 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, pătrunjel, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Fripturi De Halibut La Grătar, Fripturi De Halibut La Grătar, și Fripturi De Halibut La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați sucul de lămâie, 1 lingură de ulei, sarea, piperul și usturoiul.
Adăugați pește; întoarceți-vă de mai multe ori pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau punga de etanșare și refrigerați 10 minute.
Scoateți peștele din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătați peștele la 4 până la 6 inci de la foc mediu 10 până la 15 minute, întorcându-vă o dată și perindând cu marinată, până când peștele se fulgi ușor cu furculița. Aruncați orice marinată rămasă.
Presărați pește cu pătrunjel și coajă de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.