Fripturi De Filet Cu Gorgonzola Și Ierburi Și Usturoi Prăjit

Fripturi De Filet Cu Gorgonzola Și Ierburi Și Usturoi Prăjit
Fripturi de muschi cu Gorgonzolan și ierburi și usturoi prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 736 calorii, 55g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 7,78 USD pe porție. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați roșii de struguri, un pătrunjel cu frunze plate, Penne rigate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 17 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Fripturi de filet cu Gorgonzolan și ierburi și usturoi prăjit și paste de roșii de struguri cu busuioc și Rucola, Roșii prăjite cu usturoi, Gorgonzolan și ierburi, și Fripturi de filet cu unt de Gorgonzola pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate90
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista