Fripturi de crupă înăbușite cu ciuperci și ceapă și sos Porter

Fripturi de crupă înăbușite cu ciuperci și ceapă și sos Porter
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă fripturile de rump înăbușite cu ciuperci și ceapă și sos Porter. Această rețetă face 6 porții cu 652 de calorii , 57 g de proteine și 33 g de grăsime fiecare. Pentru 5,31 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână porter, ulei de sâmburi de struguri, melasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Cu un scor de lingură de 72% , acest fel de mâncare este solid. Încercați Fripturi de vită cu ciuperci prăjite și vinaigretă de vin roșu , orez sălbatic cu slănină, ciuperci și ceapă verde și fripturi frecate cu boia de ardei și coriandru cu salsa de portocale și coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Asezonați fripturile pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tipul De Ciuperci La Alegere)(tipul De Ciuperci La Alegere)
8 Uncii Porter (bere Neagră)8 Uncii Porter (bere Neagră)
2
Încinge 1/8 cană de ulei de canola într-o tigaie mare la foc mediu-înalt. Trageți fripturile în făină și agitați pentru a îndepărta excesul. Se prăjesc fripturile pe ambele părți, se scot din tigaie și se pun deoparte pe un platou utilitar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portar (bere Neagră)Portar (bere Neagră)
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați cealaltă 1/8 cană de ulei de canola în aceeași tigaie și căliți ceapa și ciupercile până când ceapa devine translucidă, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați în amestecul de ceapă/ciuperci bulionul de pui sau de vită, berea porter, melasa, cimbru, sosul iute și foile de dafin. Reduceți focul la mic și întoarceți fripturile în tigaie. Se fierbe acoperit cel puțin 2 ore. Fripturile de crupă sunt o carne dură și vor necesita gătire lentă (încărcare). Poate doriți să transferați ingredientele într-o oală pentru acest proces. Când fripturile sunt fragede, scoateți-le într-un platou într-un loc cald. Lichidul din tigaie ar fi trebuit să se fi evaporat în mare măsură, intensificând aroma. Dacă este necesar, măriți focul pentru a reduce și se îngroașă într-un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
PorterPorter
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați untul și smântâna sau smântâna pentru a termina sosul și puneți sosul peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se ornează cu arpagicul proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista