Fripturi De Cowboy La Grătar
Fripturi Cowboy la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 6 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de fripturi groase de coaste de vită, sare kosher grosieră, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Fripturi De Cowboy La Grătar, Fripturi de Cowboy cu sos Guinness, și Fripturi De Somon La Grătar.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Presărați condimentele frecați pe ambele părți ale fripturilor, apăsând pentru a adera.
Lăsați fripturile să stea la temperatura camerei 1 oră.
Întindeți întreaga pungă de bucăți de mesquite ușoare instant peste 2/3 din raftul de jos și pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Grătiți fripturile peste mesquite până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți fripturile de pe grătar.
Lăsați bucățile de mesquite să ardă până când cenușa este cenușie.
Scurgeți așchii de lemn; împrăștiați peste mesquite. Întoarceți fripturile în partea mai rece a grătarului (nu peste mesquite). Acoperiți grătarul cu capac; fripturi la grătar până la coacerea dorită, aproximativ 10 minute pentru mediu-rar.
Lăsați fripturile să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.