Fripturi De Cod Fiert Cu Sos De Ou (Torsk Med Eggesaus)
Fripturi codfish Poached cu sos de ou (Torsk med Eggesaus) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 73G de proteine, 74G de grăsime, și un total de 964 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 4 și costă $ 8.28 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți unt, arpagic, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fripturi de cod cu crustă de cartofi cu sos de unt de lămâie, Fripturi de somon pocate cu sos de iaurt-mărar, și Fripturi De Somon Poșate Cu Sos De Iaurt Cu Castraveți De Lămâie.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.