Fripturi de coaste la grătar frecate cu condimente cu salată de fasole verde și roșii Cherry

Fripturi de coaste la grătar frecate cu condimente cu salată de fasole verde și roșii Cherry
Dacă $2.85 pe portie se încadrează în bugetul dvs., fripturile de coaste la grătar frecate cu condimente cu fasole verde și salată de roșii Cherry ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 470 calorii, 6g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ulei vegetal, sare kosher, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi De Ton La Grătar Cu Salată De Cartofi Și Fasole Verde, Salată de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine cu ierburi din cartea de bucate din grădina bucătăriei, și Salată De Fasole Verde Și Roșii Cherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați muștarul, usturoiul, sarea și piperul într-un castron mic. Înveliți ambele părți ale fripturilor cu un strat subțire de amestec de condimente, frecându-l bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați-i să stea la temperatura camerei timp de 1 oră. (Frecarea trebuie să fie aproape complet absorbită de carne sau va arde atunci când fripturile sunt la grătar.) Între timp, faceți salata.Pentru salată: aduceți la fierbere o oală mare cu apă puternic sărată și pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron la jumătate cu gheață și apă; pus deoparte. Între timp, faceți pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FripturăFriptură
CarneCarne
GheațăGheață
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Așezați șalota, coaja de lămâie și sarea și piperul măsurate într-un castron mediu, nereactiv și adăugați sucul de lămâie. În timp ce bateți constant, stropiți încet în ulei și bateți până se combină uniform. Pune pansamentul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați fasolea verde în apa clocotită și gătiți până când este crocantă, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
5
Scurgeți și transferați în baia de apă cu gheață pregătită. Când fasolea este răcită, se scurge din nou și se usucă bine cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mare (aproximativ 450 de metri cubi F până la 550 de metri cubi f).Când grătarul este gata, frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei vegetal, așezați fripturile pe grătare și închideți grătarul. Gatiti, netulburat, pana cand semnele de gratar apar pe fund si fripturile sunt usor carbonizate pe margini, aproximativ 4 pana la 5 minute. Întoarceți, închideți grătarul și gătiți până când fripturile ajung la mediu rar, cu aproximativ 4 minute mai mult. (Pentru a verifica coacerea, folosiți degetul pentru a apăsa pe carne: ar trebui să fie fermă în jurul marginilor, dar să dea totuși în centru. Puteți utiliza, de asemenea, un termometru cu citire instantanee; acesta ar trebui să înregistreze 115 F la 120 F pentru rare, 125 F la 130 F pentru rare medii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
FripturăFriptură
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească cel puțin 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Se servește cu salata.Asocierea băuturilor: Silverado Cabernet Sauvignon, Valea Napa. Această rețetă este o scuză excelentă pentru a izbucni un vin roșu mare, din Lumea Nouă. Taxiul și friptura erau menite unul pentru celălalt, dar din cauza condimentului de aici, un vin copt, jammy, cum ar fi Silverado, funcționează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
BeaBea
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista