Fripturi De Ciuperci Salisbury Cu Ierburi

Fripturile de ciuperci Salisbury cu ierburi necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 5 porții cu 216 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de carne de vită măcinată extra-slabă, ulei de soia, produs din ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi De Ciuperci Salisbury Cu Ierburi, Fripturile Salisbury ale lui Satan cu sos de ciuperci, și Salisbury Steaks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt 1 cană de ciuperci. Într-un castron mediu, amestecați ciupercile tocate, carnea de vită, firimiturile de pâine, produsul din ou, laptele, cimbru și 1 lingură de ketchup. Formați amestecul în 5 chiftele ovale, cu grosimea de 1/2 inch.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați chiftele; gatiti aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Adăugați ciupercile feliate rămase, 2 linguri de ketchup și sosul.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Capac; gătiți 5 până la 10 minute sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 160 de bucăți, iar chiftelele nu mai sunt roz în centru.