Fripturi De Ciuperci Salisbury Cu Ierburi

Fripturi De Ciuperci Salisbury Cu Ierburi
Fripturile de ciuperci Salisbury cu ierburi necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 5 porții cu 216 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de carne de vită măcinată extra-slabă, ulei de soia, produs din ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi De Ciuperci Salisbury Cu Ierburi, Fripturile Salisbury ale lui Satan cu sos de ciuperci, și Salisbury Steaks pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați mărunt 1 cană de ciuperci. Într-un castron mediu, amestecați ciupercile tocate, carnea de vită, firimiturile de pâine, produsul din ou, laptele, cimbru și 1 lingură de ketchup. Formați amestecul în 5 chiftele ovale, cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați chiftele; gatiti aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
4
Adăugați ciupercile feliate rămase, 2 linguri de ketchup și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
5
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Capac; gătiți 5 până la 10 minute sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 160 de bucăți, iar chiftelele nu mai sunt roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții5
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista