Fripturi de ceapă la grătar cu sos de miere-muștar
Rețeta fripturi de ceapă Bbq cu sos de miere-muștar ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 172 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, muștar dijon, cimbru de vară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fripturi De Ceapă La Grătar Cu Sos De Muștar Cu Miere, Fripturi de ton cu sos de muștar de miere Dijon, și Fripturi de pește-spadă cu muștar de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
2
Bateți uleiul și untul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți muștarul și următoarele 3 ingrediente într-un alt castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Rulați 2 frigarui subțiri de metal sau frigarui de bambus înmuiat paralel prin fiecare felie de ceapă, așezând frigarui la aproximativ 1 1/2 inci distanță pentru a menține felia intactă. Tăiați capetele de frigarui de bambus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Frigarui
5
Periați ambele părți ale feliilor de ceapă cu amestec de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
6
Așezați ceapa pe grătar și gătiți până când începe să se încarce, întorcându-se și perindând des cu amestec de ulei, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Periați partea superioară a cepei cu amestec de muștar și gătiți până când amestecul începe să baloneze, aproximativ 2 minute. Întoarceți ceapa; periați cu amestec de muștar și grătiți până când începeți să caramelizați, cu aproximativ 1 minut mai mult.