Fripturi de carne de vânat marinate ale lui Emily

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Fripturile de vânat marinate ale lui Emily ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 289 calorii. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de fripturi de vânat, cimbru, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fripturi De Deget De Vânat, Fripturi de cerb și sos (vânat), și Fripturi de vânat cu sos de ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți sosul Worcestershire, sosul de soia, sucul de lămâie, ceapa, fulgii de ardei roșu, muștarul uscat, sarea, cimbrul, ardeiul negru, usturoiul și sosul de ardei iute împreună într-un bol; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați fripturi de vânat, înveliți cu marinata, strecurați pentru a îndepărta excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider cel puțin 1 oră.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți carnea de vânat din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Gătiti fripturile până când sunt ferme, fierbinți în centru și doar întorcându-se de la roz la gri, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 150 de grade F (65 de grade C).
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat