Fripturi de benzi din New York cu salată de fenicul la grătar și unt de ardei

Fripturi de benzi din New York cu salată de fenicul la grătar și unt de ardei
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Fripturile din New York Strip cu salată de fenicul la grătar și unt de ardei ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 110g de grăsime, și un total de 1266 calorii. Pentru $ 7.54 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de coriandru măcinat, sare și piper kosher, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Fripturi la grătar din New York cu unt de usturoi prăjit, Marinat La Gratar New York Benzi Fripturi, și Fripturi de benzi din New York la grătar cu tapenadă verde de măsline.

Instrucțiuni

1
Puneți usturoiul prăjit și hamsiile pe o tăietură cu partea plată a unui cuțit pentru a face o pastă. Într-un bol de amestecare, cremă untul cu o lingură de lemn sau o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Adăugați ardeiul, frunzele de cimbru și amestecul de piure de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Se amestecă până când ingredientele sunt bine amestecate și untul este roșu; se lasă deoparte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Frecați ambele părți ale fripturilor cu ulei, condimentați cu o cantitate generoasă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Puneți fripturile pe un platou mare și aruncați rozmarinul și cimbrul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline și acoperiți cu plastic. Lăsați fripturile să se marineze timp de 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
7
Așezați o tigaie mare pentru grătar pe 2 arzătoare la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune și încălziți-l foarte tare. Luați câteva prosoape de hârtie și pliați-le de mai multe ori pentru a face un pătrat gros. Ștergeți o cantitate mică de ulei pe prosopul de hârtie, apoi ștergeți cu atenție și rapid grătarele fierbinți ale grătarului; acest lucru va crea o suprafață de grătar antiaderentă. Grătați fripturile aproximativ 7 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
În timp ce fripturile funcționează, puneți inelele de fenicul într-un bol și stropiți cu o doză sănătoasă de ulei de măsline; adăugați sucul de 1/2 dintr-o lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Puneți feniculul pe partea liberă a grătarului și grătați timp de 5 minute pe fiecare parte. Scoateți totul de pe grătar; lăsați friptura să se odihnească în timp ce puneți salata împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Puneți feniculul la grătar într-un bol și adăugați ingredientele rămase de salată: măslinele, busuiocul, fulgii de ardei roșu, coriandrul și sucul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Stropiți cu o altă doză de ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și dați salatei o aruncare bună. Această salată este cea mai bună atunci când feniculul este încă cald, așa că lăsați friptura cu untul de ardei și serviți-o cu salata cât mai curând posibil.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Mt. Brave Merlot cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 59 de dolari pe sticlă.
Mt. Viteazul Merlot
Mt. Viteazul Merlot
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista