Fripturi De Ardei De Somon La Grătar
Fripturile de ardei de somon la grătar sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 280 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, sare, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar, Fripturi De Somon La Grătar, și Fripturi Rib-Eye la grătar cu Salsa prăjită-piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați piper crăpat uniform pe ambele părți ale fiecărei fripturi de somon și puneți fripturile într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Combinați oțetul și următoarele 6 ingrediente (oțet prin usturoi) într-un castron mic; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de oțet peste fripturi; acoperiți și marinați la frigider 1 oră, întorcând fripturile ocazional.
Scoateți fripturile din vas, rezervând marinada.
Așezați fripturile pe grătarul acoperit cu spray de gătit și grătiți 5 minute pe fiecare parte, ungând frecvent cu jumătate din marinada rezervată.
Combinați jumătatea rămasă de marinată și amidon de porumb într-o cratiță mică; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut sau până se îngroașă, amestecând continuu cu un tel de sârmă. Puneți aproximativ 1 lingură de sos peste fiecare friptură.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.