Fripturi Cub De Usturoi
Fripturile cu cuburi de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 359 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de ceapă, bulion de vită cu sodiu cu 0% Mai puțin, piper de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până biscuiti saltine ai putea urma acest curs principal cu Caramel Crack Bomboane Inghetata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fripturi Cub Marocane, Fripturi Cub-Aragaz Lent, și Fripturile Cube sufocate ale lui Lori.
Instrucțiuni
În vasul superficial, amestecați produsul de ouă și usturoiul. Într-un alt vas superficial, așezați firimituri de cracker.
Presărați ambele părți ale fripturilor de vită cu sare și piper de usturoi. Înmuiați ambele părți ale fiecărei fripturi în amestecul de produse din ou, apoi acoperiți cu firimituri de cracker.
În tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită; gatiti aproximativ 2 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți carnea de vită, adăugând o parte din restul de 1 lingură de ulei sub fiecare friptură. Gatiti aproximativ 2 minute mai mult sau pana se rumenesc.
Adăugați ceapa. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți aproximativ 30 de minute sau până când carnea de vită este fragedă.
Scoateți carnea de vită din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Între timp, într-un castron mic, amestecați bulionul și amidonul de porumb.
Se adaugă în tigaie; se încălzește la fierbere, amestecând continuu.
Serviți sosul peste carne de vită; se presară pătrunjel.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.