Fripturi Cub De Usturoi

Fripturi Cub De Usturoi
Fripturile cu cuburi de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 359 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de ceapă, bulion de vită cu sodiu cu 0% Mai puțin, piper de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până biscuiti saltine ai putea urma acest curs principal cu Caramel Crack Bomboane Inghetata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fripturi Cub Marocane, Fripturi Cub-Aragaz Lent, și Fripturile Cube sufocate ale lui Lori.

Instrucțiuni

1
În vasul superficial, amestecați produsul de ouă și usturoiul. Într-un alt vas superficial, așezați firimituri de cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
UsturoiUsturoi
OuăOuă
2
Presărați ambele părți ale fripturilor de vită cu sare și piper de usturoi. Înmuiați ambele părți ale fiecărei fripturi în amestecul de produse din ou, apoi acoperiți cu firimituri de cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
UsturoiUsturoi
PiperPiper
FripturăFriptură
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
OuăOuă
3
În tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carne de vită; gatiti aproximativ 2 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți carnea de vită, adăugând o parte din restul de 1 lingură de ulei sub fiecare friptură. Gatiti aproximativ 2 minute mai mult sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați ceapa. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți aproximativ 30 de minute sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
6
Scoateți carnea de vită din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Între timp, într-un castron mic, amestecați bulionul și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se adaugă în tigaie; se încălzește la fierbere, amestecând continuu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Serviți sosul peste carne de vită; se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
SosSos
Carne De VităCarne De Vită

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista