Fripturi Cu Umeraș Frecate Cu Ierburi De Usturoi

Garlicky Herb-frecat cuier fripturi este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 7,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 69G de proteine, 62g de grăsime, și un total de 842 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi frecate cu ierburi cu măsline provensale, Friptură de umeraș frecată cu var-Curry la grătar cu Chutney proaspăt de pepene galben-castraveți, și Fripturi cu umeraș cu 125th Street Malanga Mash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mini robot de bucătărie sau râșniță de condimente, combinați cimbrul uscat cu rozmarinul uscat, maghiranul și oregano și amestecați ierburile până se formează o pulbere. Pe o suprafață de lucru, frecați cățelele de usturoi tocate peste fripturile cu umeraș și presărați-le cu boia dulce. Se pudrează fripturile cu ierburile pudrate, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Lăsați fripturile să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de a continua.
Stropiți fripturile peste tot cu ulei de măsline și condimentați-le generos cu sare și piper. Grătați fripturile la foc mediu-mare până când sunt carbonizate la exterior și mediu-rare la interior, aproximativ 12 minute pe fiecare parte.
Transferați fripturile pe o placă de sculptură pentru a se odihni timp de 15 minute.
Lucrând din ambele părți și folosind un cuțit ascuțit, tăiați fripturile împotriva bobului până ajungeți la fâșia de gristle din centru. Aruncați zgârierea. Aranjați feliile pe un platou și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.