Fripturi cu sos de ciuperci

Fripturi cu sos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile cu sos de ciuperci. Această rețetă face 4 porții cu 185 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați eșalotă, apă, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi de Hamburger cu sos de ciuperci, Fripturi rotunde cu ciuperci cu aragaz lent și sos, și Fripturi proaspete de filet de vită acoperite cu ierburi cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți tigaia de 12 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați ambele părți ale fripturilor cu piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
3
Adăugați în tigaie; gătiți 6 până la 8 minute, întorcându-vă o dată sau până la coacerea dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți fripturile din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați șalotă și ciuperci; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
7
Se toarnă amestecul de sos într-un castron mic. Adăugați treptat apă, amestecând cu sârmă, până când se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Adăugați sos în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi particulele maro. Gatiti 1 minut. Puneți sosul peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista