Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile cu sos de ciuperci. Această rețetă face 4 porții cu 185 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați eșalotă, apă, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi de Hamburger cu sos de ciuperci, Fripturi rotunde cu ciuperci cu aragaz lent și sos, și Fripturi proaspete de filet de vită acoperite cu ierburi cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți tigaia de 12 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați ambele părți ale fripturilor cu piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Friptură
Sare
3
Adăugați în tigaie; gătiți 6 până la 8 minute, întorcându-vă o dată sau până la coacerea dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți fripturile din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați șalotă și ciuperci; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
7
Se toarnă amestecul de sos într-un castron mic. Adăugați treptat apă, amestecând cu sârmă, până când se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Adăugați sos în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi particulele maro. Gatiti 1 minut. Puneți sosul peste fripturi.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.