Fripturi Cu Ochi De Coastă Teriyaki

Teriyaki Rib Eye Steaks este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 428 calorii, 36g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fripturi de ochi de coaste de vită, ghimbir măcinat, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fripturi de somon teriyaki de la Nif, Fripturi De Ton Teriyaki, și Fripturi De Pește-Spadă Cu Miere Teriyaki pentru rețete similare.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.