Fripturi cu ochi de coastă frecate cu chimen cu două Salsa
Cumin-frecat fripturi Rib-Eye cu două Salsa este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 661 calorii, 48G de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $6.16 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru ziua valentin. Un amestec de roșii, cățel de usturoi, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Fripturi cu ochi de coastă frecate cu chimen cu două Salsa, Fripturi frecate cu chimen cu Salsa verde de Avocado, și Porchetta Cubaneză Frecată Cu Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 8 ingrediente într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Transferați jumătate din amestecul de avocado într-un alt castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați roșiile în primul castron mediu și castraveții în al doilea castron. Condimentează salsas după gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte. Acoperiți salsa separat și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Castravete
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Frecați fiecare friptură peste tot cu 2 lingurițe de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Friptură
Condimente Uscate Freca
2
Presărați fiecare parte a fiecărei fripturi cu 1/2 linguriță de chimen măcinat; frecați pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen Măcinat
Friptură
Condimente Uscate Freca
3
Presărați fripturile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură
4
Încălziți 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillete mari grele la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
5
Adăugați 2 fripturi în fiecare tigaie; gatiti pana se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu; gătiți fripturile la coacerea dorită, cu aproximativ 2 minute mai mult pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați pe plăci.
7
Se servește cu salsa de roșii-avocado și salsa de castraveți-avocado.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.